top of page
LE Events Lekkereigenwijz wedding styling klassieke stijl.jpg

Event Styling

Weddings | Business Events & More

Wedding Styling

Love is in the air! Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Hebben jullie de huwelijksdag al helemaal uitgestippeld of zijn jullie net begonnen met de wedding preps? Styling speelt een cruciale rol op jullie bruiloft en bepaalt de sfeer van de dag. LE Events is al ruim 15 jaar dé expert op het gebied van wedding styling. Bij ons is the sky the limit, en we streven ernaar jullie idee tot in de puntjes uit te voeren. Laat je inspireren en ontdek hoe wij van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring kunnen maken!

LE Events Lekkereigenwijz wedding styling ceremoniestyling.jpg
LE Events Lekkereigenwijz wedding styling zomerbruiloft.jpg
ustom Plan

Jullie grote dag moet precies zo zijn als jullie het willen. Bij LE Events zorgen we ervoor dat al jullie dromen uitkomen en dat jullie tijdens de bruiloft alleen maar hoeven te genieten. Hoe doen we dat? Door een op maat gemaakt plan voor jullie te creëren en dit tot leven te brengen met een moodboard. We bespreken elk detail tot in de puntjes en regelen alles van begin tot eind. Laat ons jullie droomdag werkelijkheid maken! 

O   ut of the Box

Bij LE Events gaan we graag out of the box en zijn we niet bang voor uitdagingen. We zullen ervoor zorgen dat de mooiste bloemen, eye-catchers, prachtige kleuren en mooie accessoires jullie dromen tot leven brengen op jullie speciale dag. Laat ons jullie unieke en onvergetelijke evenement creëren! 

LE Events Lekkereigenwijz wedding styling disco.jpg
LE Events Lekkereigenwijz wedding styling chique tafel.jpg
tot Z 

Van de voorbereidingen tot de opbouw op de dag zelf en natuurlijk ook de afbouw wanneer jullie vertrekken voor de huwelijksdag. Wij ontzorgen jullie van A tot Z en zorgen ervoor dat jullie geen moment hoeven om te kijken naar de decoratie. Jij hoeft ons alleen maar te vertellen hoe jullie alles voor ogen hebben en wij regelen de rest. 

bottom of page