top of page
LE Events Lekkereigenwijz wedding styling klassieke stijl.jpg

Event Styling

Weddings | Business Events & More

Partners

Wij doen het niet alleen. Wij hebben een aantal prachtige samenwerkingen waar wij erg trots op zijn. Van een geweldige bloemenleverancier tot de mooiste locaties, wij hebben geweldige partner waar wij mee samenwerken en waar wij nog mooiere dingen mee kunnen realisteren.

LE Events Lekkereigenwijz wedding styling (17).jpg

Flowers

De Bloembar

Bloemen zijn een belangrijk onderdeel bij het stylen van een event. Mooie bloemen passende bij het thema, geven ontzettend veel extra sfeer. Onze verse bloemen halen wij altijd bij De Bloembar in Alphen aan den Rijn.

Wedding location

Sibiz

In Ouderkerk aan de Amstel staat een prachtige kerk die wordt verhuurd voor evenementen. De combinatie van de authentieke 17e-eeuwse Amstelkerk, de groene tuin direct aan de Amstel en de ruimtes in het pand Amstelstroom maakt deze locatie uniek. Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft of congres organiseert, hier vind je een sfeervolle en veelzijdige plek.

LE Events Lekkereigenwijz wedding styling (35).jpg
LE Events Lekker Eigenwijz wedding styling trouwlocatie hoeve de knol (19).jpg

Wedding planning

Beleef het

In Samenwerking met 'Beleef het' hebben wij al vele bruiloften mogen stylen. Dit doen wij op een aantal vaste locaties, maar ook op door bruidsparen gekozen locaties.

Wedding location

De Olmenhorst

Door Landgoed De Olmenhorst worden wij regelmatig gevraagd om bruiloften die bij hen plaatsvinden te stylen. Een fijne samenwerking waar wij heel blij mee zijn.

Trouwlocatie De olmenhorst LE Event Styling (8).jpg
LE-event-Styling-lekkereigenwijz-Ayden-Festival.jpg

Event planning

Business Festival

In Samenwerking met 'Business Festival' hebben wij verschillende zakelijke evenementen georganiseerd. Te gekke events met een festival vibe en veel gezelligheid.

bottom of page