top of page
LE Events Lekkereigenwijz wedding styling klassieke stijl.jpg

Event Styling

Weddings | Business Events & More

Over LE-Event styling

Bij LE-EVENT styling zetten we alles op alles om elke gelegenheid de WOW-factor te geven. Of het nu gaat om een indrukwekkende entree of een magische sfeer, streven we ernaar om vanaf het eerste moment dat gasten binnenstappen een onvergetelijke ervaring te bieden. Ons team van ervaren stylisten heeft al vele bruiloften, zakelijke evenementen en andere gelegenheden gestyled. Kijk verder op onze website om te zien wat we al hebben gerealiseerd en ontdek wat we voor jouw evenement kunnen betekenen!

Iris, Nice to meet you

Hoi, ik ben Iris! De trotse eigenaresse van LE Events. Samen met mijn team maak ik van jouw evenement een prachtig geheel. Of het nu gaat om bruiloften of zakelijke evenementen, ik stel voor jouw event een op maat gemaakt stylingplan op en regel alles tot in de puntjes.

Let's Meet
WhatsApp Image 2024-04-17 at 20.22.38.jpeg
lekker-eigenwijz-team Iris yara-photography.jpg

tyling C hicks

Natuurlijk werk ik niet alleen. Ik heb de beste, meest creatieve en coolste stylingprofessionals aan mijn zijde. Samen hebben we maar één doel: van jouw bruiloft, zakelijke evenement of een bijzonder feest een onvergetelijke ervaring maken.

Meet the Team

Styling van A tot Z

Bij LE Events vind je een uitgebreid assortiment aan props waarmee we elk evenement tot in de puntjes kunnen stylen: van meubels tot welkomstborden, en van decoratie tot kleding. Wat je ook nodig hebt, wij hebben het. En als we het niet hebben, regelen we het voor je! Bovendien werken we samen met verschillende leveranciers die op maat gemaakte eyecatchers kunnen creëren, zoals gepersonaliseerde welkomstborden of unieke verlichting. En natuurlijk gebruiken we altijd de allerbeste en meest verse bloemen, want mooie bloemen en planten zijn vrijwel altijd onmisbaar.

bottom of page