top of page

Welkom! 

Bij LE-EVENT styling streven we bij elk evenement naar de WOW-factor. Van een verbluffende entree tot een betoverende ambiance, wij geloven in het creëren van een onvergetelijke ervaring vanaf het allereerste moment dat de bezoekers binnenkomen. Met ons team van ervaren stylisten hebben wij al de styling mogen doen van vele huwelijken, zakelijke evenementen en nog veel meer. Bekijk op onze website wat wij al gedaan hebben en wat we voor jou kunnen betekenen!

weddings & More

Ben jij klaar om de liefde te vieren op de meest unieke en onvergetelijke manier? Breng jouw droomdag tot leven op een manier die je nog nooit hebt gezien met de styling van LE-Event Styling. Of je nu van klassiek, boho, kleurrijk of welke stijl dan ook houdt, wij zorgen ervoor dat alles er tot de kleinste details helemaal naar jullie wens uitziet.

Event styling business yacht.jpg

Business events

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je alle styling uit handen geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als ervaren eventstylisten creëren wij onvergetelijke ervaringen voor jouw event, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de praktische aspecten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productlancering of een grote online presentatie, wij staan klaar om jouw visie om te zetten in een prachtig decor. Samen bepalen we de sfeer en in de aanloop naar het evenement zorgen wij dat alles hangt en staat volgens het plan.

Over LE event tyling

Het team van LE-Event Styling bestaat uit hardwerkende creatives met aan het roer Iris. Samen met haar rechterhand Sharon bedenkt Iris de mooiste concepten voor zowel privé als zakelijke events. Niks is te gek en elk event is uniek. Met een schat aan creatieve kennis en ervaring toveren Iris en Sharon samen met hun team elke locatie om tot een sprookje! 

lekker-eigenwijz-team Iris yara-photography.jpg

Services

Of het nu gaat om een huwelijk, een babyshower, een verjaardag of een zakelijk event, wij hebben al jarenlange ervaring met het stylen van vele soorten evenementen. 

Weddings

Geef de styling van jullie bruiloft volledig of gedeeltelijk uit handen aan ons waanzinnige stylingteam. Van de ceremonie tot de receptie, en van het diner tot het feest, wij zorgen ervoor dat alles er prachtig uitziet in de stijl die jullie mooi vinden.

Business events

Een lancering, een jubileum of een personeelsfeest, wij creëren een sfeervolle setting en kunnen dit doen met de look and feel van jullie huisstijl of juist lekker out of the box gaan met een te gek thema. 

Parties

Er zijn vele momenten in het leven die gevierd moeten worden. Wil jij dit in stijl doen? Maak dan gebruik van onze stylingskills en geef de WOW factor aan jouw baby shower, verjaardag of ieder ander feest.

LE Events Lekkereigenwijz wedding styling (5).jpg

Get inspired

Wij hebben al talloze events mogen stylen. In onze Galleries vind je een overzicht van zowel de zakelijke als privé events. Laat je inspireren & keep in mind dat alles mogelijk is. Out of the box denken, vinden wij waanzinnig leuk. Kan niet, komt niet voor in ons woordenboek

FollowUs

bottom of page