Iris!!!!!!

De hele tuin was opgebouwd in festival sfeer!!

Wat een geweldig feest, mede dankzij jou!!!

Super veel dank !

2015-05-15 11.56.11.jpg

Recensies

Those words...

The church was decorated beautifully that day! We both loved it and the quests enjoyed it very much.Will refer you to our friends in case they need someone for decoration!

Wij zijn getrouwd op 15 mei 2015 in de Amstelkerk. Iris Tonus van Lekkereigenwijz heeft ons geholpen met het decoreren en stylen van de trouwlocatie.

Iris is open en erg creatief. Ze denkt met je mee en niets is te gek. Je kan het zo gek niet bedenken alles thema's heeft ze in huis. Festival, Ibiza, Tuinfeesten, Vintage of gewoon wit. 

Wij hebben gekozen voor vintage in pastel.

Wij hadden echt geen idee wat we moesten verwachten of hoe het er uit kwam te zien.

Het stylen heb ik echt aan Iris overgelaten.

En dit is echt meer dan goed gekomen. Aan de foto's te zien was het echt prachtig! Ik kan je Iris zeker aanbevelen!

Prijs en kwaliteit verhouding is goed.

 

Onze bruiloft was geweldig! 

Het landgoed Hoorneboeg is een spectaculair mooie locatie en het was zeer gestroomlijnd geregeld allemaal, ik kan niet anders zeggen. We hebben geen moment hoeven nadenken, we konden ons volledig focussen op de ceremonie, de gasten en het feest. We hebben geleefd en werden geleefd. 

 

Van de bbq de hapjes tussendoor, het vriendelijke en behulpzame personeel tot de aankleding en de neergezette festival-sfeer. Alles viel samen die dag en alles klopte perfect. De beste tijd, dat is wat we hebben gekregen. Wat rest zijn de foto's maar vooral de verbazing over het zo vreselijk snel voorbij is gegaan....

 

Daarom voor de nog te trouwen stellen: "maak je niet druk, alles word geregeld. Beleef en leef elke seconde van jullie dag!"